Buďme PRIMA! SPOLEČNĚ!

My víme, my víme! 
Těch kartiček v peněžence! A vůbec, peněženka?! Někde hluboko v útrobách kabelky, hluboko pod klíči, jejichž šňůrka je většinou zoufale propletena s hřebenem a propiskou, pod doklady od auta, deodorantem, rukavicemi… tam dole pod tím vším je peněženka a v ní kapsář s desítkou karet různých barev. A my po Vás chceme, abyste tu barevnou škálu rozšířili o další. A ty formuláře! Kdo má mít na ně čas a náladu! Formuláře vůbec nejsou cool a není s nimi sranda. Tak PROČ?

Souhlasíme. Je to otrava. Proto se Vám to snažíme ulehčit a hledáme cestu, kudy z té invaze karet ven. 

Formuláře Vás nezbavíme, ale pomůžeme Vám s ním. Stačí nám nadiktovat Vaše údaje a těch je opravdu málo. Když budete chtít, postačí nám jen Vaše jméno a email.

Ale! Jakmile kartu dostanete do ruky, máte několik možností. Můžete ji samozřejmě uložit do peněženky a používat obvyklým způsobem. Nebo si ji můžete uložit do některé z aplikací v mobilu, která kartu zastoupí, viz ZDE.

Nebo si čárový kód můžete jednoduše vyfotit mobilem a uložit ve Vaší fotogalerii.

ANEBO! Nebude to již trvat dlouho a bude pro Vás připravena naše vlastní mobilní aplikace, kde si můžete kartu uložit a kde se časem dozvíte stav Vašeho konta a další výhody!

Každého čtvrt roku pro Vás chystáme nové slevy a za každých 33 korun nákupu dostanete na kartu bod. Za nastřádané body pak můžete realizovat klidně celý nákup!

No není to PRIMA?